Nu finns islandshästpodden på engelska!

2018-10-29 - 10:53

Islandshästpodden växer allt mer och vi träffar allt fler intressanta människor som vi vill intervjua men som inte pratar svenska. Vi har därför valt att göra en engelsk upplaga av vår podd och vi kallar den "The Icelandic Horse Podcast". Vi kommer att fortsätta ha majoriteten av våra program på svenska och för att göra det lättare för våra engelsktalande lyssnare att hitta avsnitten har därför valt att göra en kompletterande del av islandshästpodden, både podcast och hemsida, helt på engelska.

På iTunes och podcaster kan man nu söka efter "The Icelandic Horse Podcast" och då bara få upp de avsnitt som är på engelska, och här på hemsidan har vi lagt upp en språkväxlare som ni finner i det övre högra hörnet av hemidan. 

Vi hoppas kunna fortsätta vidga vår, och er, kunskap om islandshästen, både inom och utanför Sverige och vi ser fram emot att få låta er lära känna islandshästprofiler även från övriga världen!
 

Flaggor
Från invigningen på VM 2017. Förra VM gick i Danmark, 2017 var det Holland som var värdnation och 2019 är det dags för VM i Berlin i Tyskland.